Rotaract Club Sibiu se implică din anul 1997 cu energie și entuziasm în viața comunității prin programe educaționale, acțiuni umanitare, ecologice și artistice.

Rotaract este un program Rotary International, menit să implice tinerii în activități constructive, din care pot învăța la fiecare pas câte ceva, ajutând în același timp societatea din care fac parte.

În majoritatea orașelor lumii, vei găsi cel puțin un Club Rotary și sub tutela sa, un Club Rotaract implicat activ în dezvoltarea comunității .

Rotaract înseamnă „Rotary in action”.

Rotaract se adresează persoanelor între 18 și 31 de ani. Într-un an Rotaractian, Rotaract Sibiu organizează mai multe proiecte care au ca și scop strângerea de fonduri pentru a ajuta cauze caritabile din comunitatea sibiană și în același timp să ne devoltăm personal.

Proiectele organizate de Rotaract Sibiu sunt:

1. Cursa de rățuște

2. O cană de fericire

3. Career Expo

4. Speranță prin muzică și artă

5. Școala de biciclete

6. Rota League

și multe alte proiecte pe care le puteți afla dacă vă alăturați familiei noastre!

Pentru a organiza cât mai bine aceste proiect cu impact social foarte mare, se țin ședințe săptămânale la sediul nostru din Piața Mică.

Cea mai activă comunitate de tineri din România! Servește mai presus de sine!

Ne implicăm cu energie și entuziasm în viața comunității prin programe educaționale, acțiuni umanitare, ecologice și artistice. Gesturile simple ne conduc spre o societate mai puțin egoistă și mai mult UMANĂ.

Clubul Rotaract Sibiu susţine o mai bună cunoaştere între membrii săi pentru formarea unui grup cât mai unit, bazat pe prietenie, ajutor reciproc şi încredere, pentru a crea posibilitatea de a dobândi cunoştinţele şi metodele necesare pentru dezvoltarea propriei personalităţi şi pentru a fi folositori comunităţii în care trăim.